Loading...
Reflex werving2018-11-12T12:34:03+00:00

Onroerend goed en constructie banen

Bouw Werving Specialisten

Wat jij gaat doen

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stukadoor. Het werk is voornamelijk bij particulieren, daarnaast hebben wij ook regelmatig een mooie nieuwbouwklus. Modernbeton is de afgelopen jaren flink gegroeid en zijn nog lang niet klaar met groeien, daarom zijn wij op zoek naar jou. Je komt te werken in een koppel, waarmee je zelf de verantwoordelijkheid hebt over het werk. De projecten die wij uitvoeren zijn onder andere in Gouda, Utrecht, Alphen aan den Rijn, Mijdrecht, Woerden en Hilversum.

Ben jij de kandidaat

Dan heb je aantoonbare ervaring als stukadoor, heb jij een representatief uiterlijk en heb jij een echte werkmentaliteit.

Wat wij bieden

Wij bieden loon conform de afbouw cao met pensioen vanaf dag 1. Daarnaast spaar je bij ons met ieder gewerkt uur voor mooie cadeaus, hierbij kun je denken aan gereedschap, huishoudelijke apparatuur, uitjes en nog veel meer. Wij vinden ontwikkeling erg belangrijk en daarom bespreken wij graag met jou de opleidingsmogelijkheden.

Meer weten?

Wij gaan graag met jou vrijblijvend een gesprek aan om de mogelijkheden te bespreken, de koffie staat klaar. Voor vragen of het inplannen van een gesprek kun je bellen naar Elias Belgdour of Herman Romijnders via 0682275657, mailen naar contact@modernbeton.nl of solliciteer en wij nemen snel contact met jou op.

Stukadoors
Timmerman
Installateur
Bouwkunde
All-round vakman
Beton-timmerman

U voordelen op een rij

Modernbeton-mensen zijn anders. Dat is wat ons bedrijf anders maakt.

Als u een ervaren bouw-, ontwerp-, vastgoedservice- of facilitair managementprofessional bent, kunt u bij Modernbeton terecht voor een kans om uw horizon te verbreden.

De bouw- en vastgoeddienstenindustrie is nog nooit zo inspirerend en dynamisch geweest. We zijn op zoek naar even inspirerende en dynamische mensen om deel uit te maken van hun toekomst … en die van ons. Van de grotere bouw- en vastgoedservicebedrijven onderscheidt Modernbeton zich als anders. Het verschil is onze mensen en we willen dat JIJ er deel van uitmaakt!

Ons bedrijf is voortdurend in beweging en evolueert. Dat zijn ook de uitdagingen van onze klanten. We moeten de kenniscurve voor blijven. We nemen professionele ontwikkeling uiterst serieus en we verwachten van onze mensen dat ze hetzelfde doen.

error: Content is protected !!