Loading...
Ons verhaal2018-10-15T11:34:17+00:00
085 130 0786 

Modernbeton
Onze persoonlijke creatieve en innovatieve aanpak, volledig gericht op hoogwaardig vakmanschap, ook op de behoeften en wensen van de klant. Een goede solide bekende reputatie en specialisme binnen keuken uitbreidingen, loft aanpassingen. Het bedrijf werkt nu binnen een variërend bereik bij verschillende soorten gebouw ontwikkelingen, evenals badkamer renovaties, complete verbouwingen en landschapsarchitectuur. Professionele service en aandacht voor detail zetten elke klant centraal bij hun bouwproject. Elk afzonderlijk project dat een soepele overgang tussen bestaand en nieuw met uitgebreide diensten van overleg-planningsontwerp oplevert.

Expertise
In plaats van de meeste standaard bouwfirma’s zijn wij uitsluitend gespecialiseerd in verbouwingen die met succes zijn uitgevoerd. Met veel uitbreidingen zijn wij specialisten in het veld. Op deze manier kunnen wij het hele proces advies en begeleiding bieden, beginnend met het adviseren van de meest geschikte aanpassing – uitbreiding voor uw vereisten, assisteren bij het initiële ontwerp en het verkrijgen van bouw – planningsmachtigingen.

Dit omvat een:

  • architecturale structurele ontwerp
  • planning verbouw regulatie
  • toepassingen constructie
  • projectmanagement.

Inzet
De prestaties van ons bedrijf zijn het resultaat van toewijding, voltooiing van elke uitbreiding, renovatie van loft of renovatie van gebouwen met de hoogste kwaliteit op maat gemaakt ontwerp en afwerking. Alle taken worden afgehandeld door een professioneel gekwalificeerd team. Wij bieden uiterst concurrerende prijzen, ongeacht uw budget, wij streven naar de beste oplossing voor u.

Garantie
Bovendien worden projecten met een garantie van 10 jaar gegarandeerd met verzekerende garantie, die standaard wordt geleverd voor al onze werken. Wij zorgen er ook voor dat al onze projecten worden gecontroleerd door erkende bouwinspecteurs van begin tot einde.

Verzekering
Alle projecten zijn gedekt met openbare aansprakelijkheid en werknemersverzekeringen.

☆ ☆ ☆ ☆

“Met een toewijding aan het resultaat werd gewerkt naar een mooie beton ciré vloer.”

Jan Hoogenboezem

☆ ☆ ☆ ☆ ☆

Zeer deskundig personeel. Zeer goed werk afgeleverd.
Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanraden.

Martijn Laugs

☆ ☆ ☆ ☆ ☆

“Nette vriendelijke meneer en een Schitterend eindwerk!!!”

Kees Jan

☆ ☆ ☆ ☆ ☆

Zeer deskundig personeel. Zeer goed werk afgeleverd.
Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanraden.

Martijn Laugs
Vrijblijvende offerte aanvraag
error: Content is protected !!