Loading...
Missie en Visie2018-11-12T12:06:52+00:00

Missie

Uitstekende dienstverlening, persoonlijke aandacht voor elke klant en onze betrouwbare werkwijze. Naast een passende offerte draagt een goede planning van de werkzaamheden bij aan een zo kort mogelijke belasting van de leefsituatie van de bewoners. De know-how en het vakmanschap van Aannemersbedrijf Modernbeton garanderen een optimaal resultaat. Enthousiasme, kwaliteit, vakbekwaamheid, resultaatgericht en all-round zijn onze trefwoorden.

Visie

De kracht van Modernbeton is gelegen in het bieden van een totaal concept  voor een ieder met bouw- en/of verbouw plannen. Van ontwikkeling tot creatie en uitvoering! Oplossingen voor elke opdracht.

Onze organisatie

Modernbeton is een bedrijf met meer dan 35 jaar ervaring in het uitvoeren van  reparatie- en mutatie onderhoud, planmatig onderhoud en renovatiewerkzaamheden. Ook voor verbouwingen kunt u bij ons terecht. Wij verrichten onderhoud aan vastgoed zoals woningen en bedrijfspanden. Uw onderhoud, is onze toevertrouwde zaak!

Klanten en contractonderhoud

Onze klantenkring is zeer breed en al vele jaren mogen wij woningcorporaties, vastgoedbeheerders, zorginstellingen en bedrijven tot onze vaste klandizie rekenen.

Servicecenter

Onze flexibele en professionele medewerkers nemen opdrachten aan en zorgen voor een snelle en zorgeloze afhandeling. Daarvoor zijn wij 24 uur per dag, 365 dagen per jaar beschikbaar. Opdrachten worden snel en vakkundig opgelost.

Neem Contact
error: Content is protected !!